پایگاه مجازی دانشجویان افغانستانی

این بار میخوایم یکی از جالب ترین سایت هایی که احتمالاً تا به حال به عمرتون ندیدین!! رو معرفی کنیم ، توضیح نداره ، فقط باید بیینید ، برید تو گوگل و کلمه google gravity رو سرچ کنید اولین لینکی که میاد رو باز کنید کمی موستان را تکان دهید ببینید چه اتفاقی میفته! حالا جالب تر از این تو صفحه ای که باز میشه کلمه ای رو سرچ کنید ببینید چی میشه حالا هر چقدر که میتونید از این کار لذت ببرید

 




ارسال توسط سیدمحمدحسینی

ماه رمضان است صفا آمده است


بر خانه دل نو رو ضیا آمده است...


از سفره ما بوی بهشت می اید...


این سفره ز درگاه خدا آمده است

 

صحبت از گرمای هوا بود که به ماه رمضان رسید ...

* امسال روزه می گیری؟

+ اگر خدا بخواهد ...

* من هم می گیرم، ولی کدام پزشک این همه سختی را برای بدن تایید می کند؟

+ همان که وقتی همه پزشکان جوابت کردند ، برایت معجزه می کند !

 




تاریخ: پنج شنبه 29 تير 1391برچسب:رمضان,ماه مبارک,روزه,ماه رمضان,
ارسال توسط سیدمحمدحسینی

  نسل‌کشی و تصفیه قومی مسلمانان در میانمار، در حالی هر روز ابعاد گسترده‌تری به خود می‌گیرد که جامعه جهانی در این زمینه سکوت کرده است. میزان خشونت‌ها و شکنجه‌های اعمال شده علیه مسلمانان این کشور به اندازه‌ای بسیار است که می‌توان آن را بسیار کم سابقه در تاریخ جهان خواند. 

به گزارش «تابناک»، در چند روز گذشته، خبر کشتار گسترده جمعیت‌های مسلمان کشور میانمار، در میان برخی رسانه‌های جهان بازتاب پیدا کرده؛ اما هنوز با موضعی مشخص از سوی دولت‌ها، به ویژه دولت‌های اسلامی روبه‌رو نشده است. 

هزاران نفر از مردم مسلمان میانمار، در حالی از سوی بوداییان افراطی مورد حمله قرار گرفته، کشته شده و سوزانده می‌شوند که در بیشتر موارد، نیروهای نظامی و امنیتی تنها در نقش ناظر، این جنایت‌ها را می‌بینند و برای آنان کاری نمی‌کنند!

اما قضیه تنها به اینجا محدود نمی‌شود، زیرا دولت میانمار نه تنها برای جلوگیری از این جنایت‌ها کاری انجام نداده، بلکه به گونه‌ای از آن حمایت نیز کرده است. در همین راستا، «تین سین»، رئیس جمهور این کشور اعلام کرده، مسلمانان باید از میانمار بروند و یا به اردوگاه‌های آوارگان سازمان ملل منتقل شوند. 

در این باره باید گفت، هرچند کشتار مسلمانان در این کشور جنوب شرقی آسیا به تازگی گسترش یافته، تبعیض‌ها علیه آنان سابقه‌ای طولانی دارد. مسلمانان این کشور که عمدتاً در منطقه «آراکان» زندگی می‌کنند، از سال ۱۹۸۲ حتی از داشتن حقوق شهروندی نیز محروم بوده‌اند.

به این ترتیب، در میانه سکوت و انفعال جامعه جهانی، دولت میانمار نیز از حرکات جدید گروه‌های افراطی بودایی استقبال کرده و در حالی که این گروه‌ها تاکنون بیش از بیست روستا و ۱۶۰۰ منزل را ویران کرده و هزاران نفر را کشته و یا زنده زنده سوزانده‌اند، دولت این کشور هیچ کاری در راستای جلوگیری از آنها انجام نداده است. 

گفتنی است، دولت این کشور پیش از این دستور داده بود، مسلمانان حق ندارند مساجد جدید بسازند و یا مساجد قدیمی خود را بازسازی کنند و با استناد به همین قانون، نزدیک به ۷۲ مسجد توسط دولت ویران شد. همین امر، جرقه حرکات گروه‌های افراطی را زد که از فوریه سال گذشته میلادی تاکنون به خشونت علیه مسلمانان و کشتار آنان ادامه می‌دهند. 

اما جالب توجه‌ترین نکته در این میان، سکوت گروه‌های به اصطلاح حقوق بشری و نیز دولت‌های غربی از یک سو و برخی کشورهای مسلمان مدعی از سوی دیگر است. 

لازم به یادآوری است که میانمار،‌‌ همان کشوری است که سال‌ها به دلیل حبس یک رهبر دمکراسی خواه به نام «آنگ سان سوچی» تحت تحریم‌های آمریکا و اروپا بود، حال آن که اکنون که وی از حبس آزاد و وارد فعالیت‌های سیاسی شده، نه تنها غرب، بلکه خود وی نیز هیچ گونه موضع‌گیری در قبال کشته شدن صد‌ها نفر انسان بی گناه نکرده‌اند.

به هر روی، حتی فارغ از دین و‌نژاد و مذهب و قومیت، آنچه مهم است اینکه صد‌ها انسان در گوشه‌ای از دنیا به وحشیانه‌ترین شکل ممکن در حال کشته شدن هستند. حمایت از این افراد و تلاش برای تغییر وضعیت آن‌ها، نه تنها وظیفه‌ شرعی و اسلامی، بلکه وظیفه‌ای وجدانی و انسانی است.

 

در فیلم‌های زیر که توسط برخی گروه‌های اسلام گرا تدوین و منتشر شده است، عکس‌ها و فیلم‌هایی از به قتل رساندن و زنده زنده در آتش سوزانده شدن مسلمانان میانمار گردآوری شده است و هم‌چنین به وضعیت مسلمانان میانمار که طی سال‌ها به بنگلادش گریخته‌اند و علل آن پرداخته شده است.

گفتنی است تماشای این فیلم‌ها به دلیل خشونت زیاد، به افراد زیر ۱۸ سال و هم‌چنین بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.

http://www.teribon.ir/?dl_id=329

 

http://www.teribon.ir/?dl_id=331

 






ارسال توسط سیدمحمدحسینی

 فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده است که برنامه ایجاد 'لیگ برتر فوتبال افغانستان' را آغاز کرده است.

به گفته مقامات این فدراسیون ابتدا لیگ زون‌های فوتبال افغانستان به عنوان یک برنامه آزمایشی ایجاد می‌شود و هدف نهایی از آن راه اندازی لیگ برتر فوتبال در افغانستان است.


او گفت "تلاش‌های زیادی انجام دادیم تا برای فوتبال افغانستان اسپانسر پیدا کنیم. بالاخره تلویزیون طلوع با همکاری شرکت مخابراتی روشن حاضر شدند تا یک لیگ را به صورت نمونه‌ای، یک لیگ ‌زون‌های افغانستان را با ما ایجاد کنند. ما افغانستان را در هشت زون تقسیم کردیم. تمام ولایت‌های افغانستان شامل این زون‌ها هستند".
کرام الدین کرام رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان به بی بی سی گفت این برنامه در همکاری با بخش خصوصی افغانستان اجرا می‌شود.

آقای کرام در مورد چگونگی انتخاب بازیکنان برای این لیگ گفت " در هر ولایت پیشاپیش اعلام می‌کنیم و علاقه‌مندان از طریق تلفون تماس‌ می‌گیرند و ثبت نام می‌کنند. از تمام کسانی که ثبت نام می‌کنند، امتحانات تخنیکی، تاکتیکی و روانی اخذ می‌شود و در نهایت از هر زون 21 استعداد برتر فوتبال انتخاب می‌شوند."

رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان گفت پس از پایان گزینش بازیگران فوتبال که از سوی "داوران مسلکی" صورت خواهد گرفت، جام "لیگ برتر" در جریان ماه‌های سپتامبر و اکتوبر امسال برگزار خواهد شد.

 

او افزود که فدراسیون فوتبال افغانستان با شرکت موبی (مالک تلویزیون طلوع) قرارداد ده ساله امضا کرده و تلویزیون طلوع تمامی بازیهای مربوط به این لیگ را به صورت زنده پخش خواهد کرد.

این نخستین بار خواهد بود که بازیهای فوتبال میان تیم‌های افغانی از طریق شبکه‌های تلویزیونی این کشور به صورت مستقیم پخش خواهد شد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که هزار‌ها جوان در ولایات مختلف افغانستان برای شرکت در این برنامه ثبت نام کرده‌اند.

آقای کرام گفت که در مرحله نخست این برنامه به مردان اختصاص دارد اما به گفته او طرح‌های مشابه برای تشویق فوتبال بانوان نیز در نظر است.

او همچنین افزود که کشورهای بریتانیا و آمریکا وعده داده‌اند که برای عملی ساختن موفقانه راه اندازی این لیگ به فدراسیون فوتبال افغانستان یاری رسانند.

وضعیت کنونی فوتبال در افغانستان


این نخستین گام مهم در ایجاد فوتبال باشگاهی در افغانستان به شمار می‌رود.

فوتبال یکی از بازیهای محبوب در افغانستان به شمار می‌رود و علاقه‌مندان آن به ویژه در میان جوانان این کشور زیاد هستند.

لیگ برتر فوتبال اسپانیا و لیگ برتر فوتبال انگلیس علاقه‌مندان زیادی در میان جوانان شهری در افغانستان دارد.

اما به گفته رئیس فدراسیون فوتبال این کشور، فوتبال بازی کردن در افغانستان هنوز یک سرگرمی به شمار می‌رود، نه یک "حرفه‌ی مسلکی و درآمدزا".

سال گذشته تیم ملی فوتبال افغانستان با راه یافتن به دور نهایی جام قهرمانی کنفدراسیون جنوب آسیا، بزرگترین موفقیت در تاریخ فوتبال این کشور را رقم زد.

منبع:http://www.bbc.co.uk




ارسال توسط سیدمحمدحسینی

 

 

آرزوی موفقیت برای المپیکی های افغانستان در London Olympic
-روح الله نیکپا و نثار احمد بهاوی در رشته تکواندو
- تهمینه کوهستانی و مسعود عزیزی در رشته اتلتیک خفیفه(دوش)
-اجمل فیصل در رشته بوکس
-اجمل فیضی زاده در رشته جودو 

انشالله به امید کسب مدال برای ورزشکاران افغان.
اين بازي ها كه قرار است به تاريخ 27 جولاي آغاز و الي 12 اگست 2012 ادامه یابد، بيش از 10500 تن از 140 كشور جهان در رشته هاي مختلف ورزشي اشتراك می کنند.

 




ارسال توسط سیدمحمدحسینی

خدمتی دیگر از کانون دانشجویان افغانستانی دانشگاه پیام نور استان قم

کلاس های فوق برنامه تابستانی برای بالا بردن سطح علمی دانشجویان در خدمت دانشجویان افغانستانی میباشد.


این کلاس ها شامل:

دوره های آموزش کامپیوتر

آدوب پریمیر(حرفه ای)

تعمیرات حرفه ای لب تاپ وسخت افزار کامپیوتر

دوره یA+

دوره یC++

وبلاگ نویسی (رایگان)

آموزش اینترنت

.....

دوره های هنری:

نقاشی

طراحی

خطاطی

آموزش زبان انگلیسی

دوره های رایج زبان انگلیسی

دوره های فشرده زبان تخصصی

جلسات speaking رایگان

مسابقه بزرگ مقاله نویسی و اردوی تفریحی در پایان دوره

جلسات مشاوره ای و انتخاب رشته برای جوانان افغانستانی داوطلب ورود به دانشگاه توسط نخبگان رشته ها

به همراه برنامه های فرهنگی رایگان برای دانشجویان

تمام کلاس ها دارای تخفیف فوق العاده  می باشد.

مفتخریم که در تمام رشته ها از بهترین اساتید بهره مندیم.

مکان:چهار مردان کوچه 9 انتهای کوچه، موسسه امیر المومنین(ع)

زمان ثبت نام: همه روزه صبح ها بانوان از 9 تا13

                     بعد از ظهر ها 17تا22 آقایان

برای کسب اطلاعات بیشتر به مکان موسسه مراجعه کنید.

منتظر استقبال دانشجویان هستیم.

 




تاریخ: شنبه 24 تير 1391برچسب:,
ارسال توسط سیدمحمدحسینی

 

معلم پسرک راصدا زد تا انشایش را با موضوع علم بهتراست یا ثروت را بخواند پسرک با صدای لرزان گفت ننوشته ام، معلم  با خط کش چوبی پسرک را تنبیه کرد و او را پایین کلاس پا در هوا نگه داشت پسرک در حالیکه دستهای قرمز و باد کرده اش رابه هم میمالید زیرلب میگفت:
آری ثروت بهتر است چون اگر داشتم دفتری میخریدم و انشایم را مینوشتم دیگر …




ارسال توسط سیدمحمدحسینی

 محدودیت های وضع شده از جانب برخی ادارات امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت داخله ایران ، عرصه را بر مهاجران هموطن ما تنگ کرده است.

هرچند دولت ایران حق دارد که محدودیت هایی را برای مهاجران غیر قانونی وضع کند اما روش اجرای این محدودیت ها همه مهاجران هموطن را در ایران تحت فشار های فیزیکی و روحی قرار می دهد.
مهمترین قسمت آن این است که به هر ایرانی اجازه داده شده تا از مهاجران افغانستانی مدرک شناسایی طلب کنند و چنانچه مدرکی نداشت حق هرنوع برخوردی را دارند!
نمیدانم با چه عقلی و منطقی چنین دستوری داده شده است؟

بسیاری از مجامع مدنی و جهانی منتظر بودند تا یکی از مراجع رسمی ایرانی از دستورهای مغایر با اصول انسانی که علیه مهاجران افغانستانی در ایران صادر شده معذرت بخواهند. این انتظار دقیقا نتیجه معکوس داد و یکبار دیگر دستورهایی سختگیرانه تر از قبل در راستای محدودیت بیشتر مهاجران هموطن در ایران صادر گردید.
دستورهایی که با هیچ یک از قوانین انسانی و اسلامی و بین المللی مطابقت ندارد و مغایر با همه اصول و مبانی انسانی می باشد.

سیاستگذاران این چنین طرح های بچه گانه در ایران دقیقا بر خلاف اصول اعلام شده از سوی سران جمهوری اسلامی ایران عمل می کنند و این گمان می رود که برای بدنام کردن نظام ایران در داخل وزارت کشور ایران نفوذ کرده باشند.

بگذریم !

برخی رسانه‌های ایران از ممنوعیت فروش مواد غذایی و ارایه خدمات حمل و نقل به اتباع غیر مجاز خارجی در ولایت فارس ایران خبر داد‌ه ‌اند.
سایت «کلمه» در گزارشی به نقل از روزنامه «عصر مردم»، چاپ شیراز، از محدودیت‌های تازه‌ ای خبر داده است که به زودی علیه مهاجران غیرقانونی در ایران اعمال خواهند شد.
در این گزارش آمده که مسوولان دولتی در برخی ولایت‌ها، ارایه کنندگان خدمات حمل و نقل، فروشندگان مواد غذایی، نانوایی‌ها و تاکسی‌ها را موظف کرده ‌اند به اتباع خارجی غیر مجاز سرویس ندهند و برای تشخیص غیر مجاز بودن آنها، کارت اقامت ‌شان را طلب کنند.
این گزارش با استناد به شواهد موجود در ولایت فارس تهیه شده است.

مسوولان دولتی این ولایت فروش کالا و مواد غذایی و ارایه خدمات عمومی و صحی به اتباع خارجی غیر مجاز را ممنوع کرده هشدار داده ‌اند که با افراد خاطی به شدت برخورد می‌ کنند.
اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی ولایت فارس در این مورد با مجمع امور صنفی، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی و مراجع قضایی ولایت هماهنگی‌های لازم را کرده است.

غلامرضا غلامی، مدیرکل اداره یاد شده دلیل این تصمیم را « آغاز فصل تابستان و منطقی بودن نگرانی کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از شیوع بیماری‌های مسری به واسطه اتباع خارجی غیر مجاز » ذکر کرده که به علت ورود غیرقانونی هیچ‌ کدام از مراحل قرنطینه را هنگام ورود به کشور طی نکرده‌ اند.
غلامی همچنین از اصناف و مردم فارس خواسته که هنگام فروش کالا و ارایه خدمات به اتباع خارجی از آنها کارت اقامت بخواهند.

وی گفته است که اولویت با سوپر مارکت‌ها، نانوایی‌ ها و مکان‌ هایی است که به رعایت بیشتر بهداشت فردی و اجتماعی نیاز دارند و کارفرمایان و صاحبان حرفه و مشاغل در ولایت فارس، برای دور ماندن از عواقب قانونی این طرح کافی است قبل از ارایه خدمات، از هویت اتباع بیگانه با رویت کارت و مجوز اقامت قانونی آنها اطمینان یابند.
به گفته‌ی آقای غلامی هریک از شهروندان ایرانی نیز برای اطمینان از ناقل (بیماری) نبودن اتباع خارجی در اماکن عمومی در بس‌ ها یا صف نانوایی ‌ها می‌توانند مشخصات هویتی آنها را مطالبه و رویت کنند.

دو هفته پیش نیز مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی ولایت خوزستان از ممنوعیت حمل و نقل و جابجایی اتباع خارجی غیر مجاز و مجازات رانندگان و شرکت‌های مسافربری خاطی سخن گفته بود.
حسین دهدشتی به خبرگزاری ایسنا گفته بود که این مجازات در مرحله اول توقیف موتر و معرفی راننده متخلف است.
افغانستانی ‌ها بیشترین تعداد اتباع خارجی در ایران را تشکیل می‌دهند. هرچند دست‌کم ۱۰۰ هزار مهاجر عراقی در این کشور به سر می‌ برند اما به نظر می‌رسد که محدودیت‌های اخیر عمدتا متوجه افغانستانی ها باشد.

آمار دقیقی از تعداد مهاجران افغانستانی در ایران وجود ندارد اما گفته می‌شود که حدود سه میلیون مهاجر «مجاز» و «غیرمجاز» در ایران زندگی می‌کنند. مقام‌های ایرانی می‌گویند تنها یک سوم این مهاجران شناسایی شده و مدرک اقامت دارند.

چندی پیش نیز خبرگزاری مهر فهرستی از شهرها و ولایت‌هایی را منتشر کرد که مهاجران افغانستانی حق سکونت در آنها را ندارند. این ولایت‌ها شامل تهران، اصفهان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، مشهد، مازندران، کرمان، فارس، خراسان، سمنان، قم، قزوین، خوزستان، زنجان، ایلام، البرز، گیلان و لرستان هستند.

به گفته مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت داخله ایران، سه ولایت تهران، خراسان و اصفهان میزبان بیشترین تعداد مهاجران افغانستانی هستند.

 منبع: http://www.afghanpaper.com




ارسال توسط سیدمحمدحسینی

تقدیم به مردم قهرمان و شهید پرور شهر یزد، در رابطه با حمله وحشیانه گروهی از ساکنان یزدی یه مهاجرین افغان ساکن در این شهر

 

 

ما کافران شهر شمایییم بی خیال!

زخم زبان کم است به خنجر بزن مرا
هرچه که سنگ و چوب و... بر سر بزن مرا

"آتش بزن به کلبه آوارگی من"
پایان بدی به غربت و بیچارگی من

لازم به حکم نیست مرا سنگسار کن
در شعله ها بپیچ و مرا نوبهار کن

این تکه های آجر و سنگی که دست تو است
از ضایعات کار من و داربست تو است!

سنگی که خانه ساخته ام من برای تو
دیگر نیاز نیست بزن! جان فدای تو!

دیگر به باغ صفه بهاران نمی روم
در جشنهای نیمه شعبان نمی روم

بد نامی من است که بد گشته نام تو
من مانعم برای ظهور امام تو

پاک است شهر و کوچه دگر از حضورمن
تو پر غرور باش, به دوزخ غرورمن!

آمد اگر امام بگو منتظر نبود
در دیده بغض داشت ولی منفجر نبود

در ندبه ها همیشه سرِکار بود او
حتی غروب جمعه گرفتار بود او

شایسته نیست شیعه­ ی مولا چنین نژند
او بوده پر گناه که خشکیده هیرمند
قنبر علی تابش

 




ارسال توسط سیدمحمدحسینی
آخرین مطالب